• Voor welke projecten

    Vragen wij uw hulp?

Activiteiten en Projecten

Hieronder treft u een groeiend overzicht aan van enkele activiteiten en projecten, die de vrienden van Humanitas Deventer al hebben gerealiseerd.

19 mei 2020: Petit Fours

Om bewoners en medewerkers van Humanitas een hart onder de riem te steken heeft Vrienden van Humanitas voor hen allen petit-fours laten bezorgen.

Help mee Humanitas Deventer te steunen. Dank u wel!

30 maart 2020: Spreek-Luister-Verbinding

Door de Corona-crisis is het bezoeken van bewoners niet meer mogelijk. Humanitas heeft een ruimte ingericht waarin bewoners en bezoekers elkaar achter glas kunnen zien en een gesprek voeren. Die communicatie tussen bewoner en bezoeker gaat via een Spreek-Luister-Verbinding die Vrienden van Humanitas heeft geschonken.


1 januari 2020: De Stentor

De voorganger van Vrienden van Humanitas betaalde twee abonnementen op de Stentor voor de leestafel. Vrienden van Humanitas betaalt van nu af aan deze abonnementen

Vragen?

Voor nadere informatie over de Stichting Vrienden van WZC Humanitias Deventer of over het financieel steunen van de stichting kunt u bellen met de voorzitter, telefoon 06132 06010, of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2020 Stichting vrienden van Humanitas Deventer