• Voor welke projecten

    Vragen wij uw hulp?

Activiteiten en Projecten

Hieronder treft u een groeiend overzicht aan van enkele activiteiten en projecten, die de vrienden van Humanitas Deventer al hebben gerealiseerd.

IJs van Talamini

Oktober 2021

Tijdens de openingsdag van de Week tegen Eenzaamheid genaamd Kom-erbij-dagen vierde Humanitas meteen de Grootouderdag! En om die bijzondere dag, met heel veel muzikale vrolijkheid, nog gezelliger te maken boden de Vrienden van Humanitas iedere bewoner, bezoeker en medewerker ijs van Talamini aan. De prachtige foodtruck deelde honderden ijsjes uit!

Fietsriksja voor Humanitas Deventer!

Vanaf voorjaar 2021

SVH en Fietsen Alle Jaren Deventer hebben de handen ineen geslagen, zodat de bewoners van Humanitas toch weer de wind door hun haren kunnen voelen. Een ritje langs de IJssel, genieten van het voorjaarszonnetje, een kopje koffie op de Brink of even door je oude buurtje. Concreet betekent dit dat bewoners van Humanitas zich kunnen opgeven voor een ritje met de fietsriksja. Er zijn al veel ritjes gemaakt, de aanmeldingen stromen binnen. De actie is overduidelijk een groot succes. Het is duidelijk dat de bewoners van Humanitas snakken naar een uitje en dat is niet gek na deze lange periode van isolement. Voor hen zijn de ritjes gratis, de kosten komen voor rekening van de Vrienden van Humanitas. We hopen op een mooie zomer en najaar, zodat de fietsriksja nog lang ingezet kan worden. Onderstaande foto van de eerste rit heeft SVH ingelijst aangeboden aan de directeur van WZC Humanitas, Gea Sijpkes. 

Wat lekkers bij de koffie

Voorjaar 2020

Om bewoners en medewerkers van Humanitas een hart onder de riem te steken heeft Vrienden van Humanitas voor hen allen petit-fours laten bezorgen.

Help mee Humanitas Deventer te steunen. Dank u wel!

Spreek-luister-verbinding

Maart 2020

Door de Corona-crisis is het bezoeken van bewoners niet meer mogelijk. Humanitas heeft een ruimte ingericht waarin bewoners en bezoekers elkaar achter glas kunnen zien en een gesprek voeren. Die communicatie tussen bewoner en bezoeker gaat via een Spreek-Luister-Verbinding die Vrienden van Humanitas heeft geschonken.


Dagblad De Stentor

Vanaf januari 2020

De voorganger van Vrienden van Humanitas betaalde twee abonnementen op de Stentor voor de leestafel. Vrienden van Humanitas betaalt van nu af aan deze abonnementen

Vragen?

Voor nadere informatie over de Stichting Vrienden van WZC Humanitias Deventer of over het financieel steunen van de stichting kunt u bellen met de voorzitter, telefoon 063732 8445, of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2020 Stichting vrienden van Humanitas Deventer