Wordt u ook Vriend van Humanitas Deventer?

De Stichting Vrienden van Humanitas is voornemens regelmatig iets extra's voor de bewoners te ondernemen of aan te schaffen. Denk aan het realiseren van een beweegtuin, het aanschaffen van innovatieve maar toch ouderwets herkenbare apparaten voor dagbesteding (draaiorgel, jukebox).

Of bijvoorbeeld het inrichten van een museale ruimte met foto's en voorwerpen van bewoners, of een bijdrage aan Cultuurpodium Artius om op muzikale wijze het verleden terug te halen.

Al de extra's om het leven van de bewoners nog aangenamer te maken zullen worden bekostigd uit donaties die de stichting ontvangt van mensen die de bewoners van Humanitas Deventer een warm hart toedragen. Geldt dat ook voor u? De stichting en de bewoners zien uw donatie in dankbaarheid tegemoet! Ook een kleine bijdrage getuigt al van een groot gebaar. U kunt daarvoor een digitaal donatieformulier invullen of de papieren versie uitprinten en aan de stichting opsturen. Wij zullen u dan een betaalverzoek sturen.

Help mee een doneer een bedrag.

Donatie formulier

Uw naam *
Uw telefoonnumer *
Vul hier uw email adres in *
Uw bankrekening
Geef hier uw bedrag op *Hartelijk dank dat u wilt bijdragen!
€ 5,-
€ 10,-
€ 25,-
€ 50,-
€ 75,-
€ 100,-
Ander bedrag
Donatie bedrag
Ik ga akkoord *

Dat de Stichting Vrienden van Humanitas Deventer, éénmalig bovenstaand bedrag van mijn rekening af mag schrijven.

ANBI

De stichting Vrienden van Humanitas Deventer heeft de ANBI-status. Dat betekent dat elke gift voor 125% fiscaal aftrekbaar is boven de fiscale drempel van 1% van uw bruto inkomen. Tevens kunt u de “Vrienden van Humanitas” opnemen in uw testament of in de vorm van een legaat ondersteunen.

Vragen?

Voor nadere informatie over de Stichting Vrienden van WZC Humanitias Deventer of over het financieel steunen van de stichting kunt u bellen met de voorzitter, telefoon 063732 8445, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 Stichting vrienden van Humanitas Deventer