• Kerst: dat verdient een bloemetje

    06 januari 2022

Kerst: dat verdient een bloemetje

06 januari 2022

Wat hadden we als bestuur een gezellige middag, en wat waren er ontzettend leuke reacties! We wisten dat er wekelijks wel iets lekkers te smikkelen is bij de koffie, dus: wat dan? Hoe bereik je alle bewoners? Met welke gezellige attentie? En als blijk van waardering en met de hartelijke eindejaarsgroeten?

Met dank aan Intratuin Deventer werd het een mini-cyclaampje in een potje met onze naam erop! Door Corona wilden we niet bij alle circa 170 bewoners persoonlijk aankloppen, dus we brachten naar iedere afdeling de ons bekende aantallen. Er was gelukkig overal wel iemand bereid de plantjes (later) uit te reiken.

Zie de foto van onze heerlijke middag: plantjes en potjes ophalen bij Intratuin, potjes beplakken met onze naam, plantjes in de potjes, kopje koffie erbij en dan kerstmutsen op en gaan met die banaan!

Kerst: dat verdient een bloemetje

Vragen?

Voor nadere informatie over de Stichting Vrienden van WZC Humanitias Deventer of over het financieel steunen van de stichting kunt u bellen met de voorzitter, telefoon 063732 8445, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 Stichting vrienden van Humanitas Deventer